Olijfolie heeft niet alleen een onovertroffen smaak, maar is ook erg gezond. Bij Feduzzi kunt u diverse oliën proeven en uw wordt geadviseerd over de juiste olie voor uw gerecht.

Wij bieden een uitgebreid assortiment olijfolie uit de bekende en minder bekende gebieden van Italië. Naast gerenommeerde merken importeren we ook direct van boeren.

De meest gebruikte azijn in de Italiaanse keuken is ongetwijfeld de Aceto Balsamico, een zoete, donkerbruine azijn uit Emilia Romagna. Feduzzi verkoopt Aceto Balsamico van verschillende jaren van rijping van o.a. Vetus, een producenten die is beschermd door het zgn. Consortio in Modena.

OLIJFOLIE & BALSAMICO

Feduzzi heeft een bijzonder assortiment Italiaanse wijnen. De wijnen zijn afkomstig van kleinere wijnboeren, waar de wijnen met passie, liefde en jarenlange ervaring worden geproduceerd.

Speciaal voor Feduzzi heeft de befaamde wijnexpert en vinoloog Joris Kleijs, van Brand-wijnimport uit Leiden, een bijzonder assortiment Italiaanse wijntoppers samengesteld. Van een mooie volle Amarone tot een piemonte cortese, wij hebben voor iedereen wat in huis. 

WIJNEN
PASTA

Pasta wordt gemaakt van grano duro, een harde tarwesoort die zich makkelijk in allerlei vormen laat kneden. Darmee kunnen tientallen verschillende soorten gemaakt worden.


 Bij Feduzzi vindt u:

  • verse spaghetti en tagliatelle

  • verse ravioli (met verschillende vormen en vullingen)

  • gedroogde pasta van De Cecco

  • gedroogde pasta van Rusti Chella (gecertificeerde A kwaliteit)

  • speciale pastasoorten (tricolore, sepia, rode wijn)


Zelf pasta maken
In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft: pastameel grano duro rimacinata en een recept

Feduzzi maakt het u gemakkelijk door versbereide kant en klaar maaltijden uit onze keuken aan te bieden. Er is altijd keus uit verschillende (vegetarische) pasta’s, lasagne, (maaltijd) salades, vlees- en visgerechten. 
 

Wij kunnen u precies vertellen hoe u de maaltijden thuis op simpele wijze op kunt warmen.
Zo zet u in no time een heerlijke dagverse maaltijd op tafel voor uzelf, uw gezin en uw gasten. Laat onze kok weten wat eventueel uw wensen zijn dan kunnen wij daar altijd op proberen in te spelen.

Kant & Klaar maaltijden
  • Grey Facebook Icon

Italiaan

Italiaanse traiteur

catering

Italiaanse delicatessen

Verse pasta

Scheldestraat 63, 1078 GH Amsterdam |  info@feduzzi.nl  |  Tel. 020-6646365